Service alma-ur

alma 46, alma 46 MkII, Minialma, ALMA 2000, ALMA 2002, ALMA 1001, ALMA 3003.

Under slutet av år 2012 och början av 2013 avvecklade företaget Alma Electronics AB sin tillverkning, service och support av årskopplingsuren alma. I samband därmed vände de sig till oss för att höra sig för om möjligheten att vi övertog service och support. Då vi numera är det enda företaget som någorlunda väl behärskar de aktuella produkterna, tackade vi ja och uppmanade Alma Electronics AB att vid hänvisning till oss också upplysa om att vår insats kostar pengar.

För support över telefon debiterar vi fr o m 2014, 700:-/tim plus moms. Minidebitering är 0,5 tim eller 350:-. Även om det bara tar ett par minuter. Vi tillåter oss att kräva att Du uppger faktureringsadress innan vi svarar på frågor.

Vi åtar oss även att försöka reparera alma-ur. Här tillämpar vi ett enhetspris; 1 750:- plus moms och returfrakt om uret är reparerbart. Går det inte att reparera debiterar vi en undersökningskostnad om 500:- plus moms. Vill Du även ha den oreparerbara enheten i retur tillkommer fraktkostnaden.

Priserna förutsätter att Du skickar in apparaten till oss med leverans till vår adress, Brisvägen 4 , 243 35 HÖÖR. Väljer Du att spara på fraktkostnaden och låta oss hämta paketet på posten så tillkommer en hämtningsavgift om 397:-, vilket alltså blir mycket dyrare totalt. Dessutom ftar det då längre tid att få felet åtgärdat. Skicka alltså alltid med leverans direkt till vår adress!